Afișez toate cele 10 rezultate

Zgarzi Lese Caine

Zgardă LED cu baterie – marimea M – roșu

Prețul inițial a fost: 31.26 lei.Prețul curent este: 27.18 lei. TVA inclus

Lesă automata – 5 m – roz, cu buline

Prețul inițial a fost: 69.05 lei.Prețul curent este: 60.04 lei. TVA inclus

Lesă automată – 3 m – roșie

Prețul inițial a fost: 57.57 lei.Prețul curent este: 50.06 lei. TVA inclus

Lesă automata – 5 m – neagră, cu buline

Prețul inițial a fost: 56.30 lei.Prețul curent este: 48.96 lei. TVA inclus

Zgardă LED cu baterie – mărimea S – albastră

Prețul inițial a fost: 34.73 lei.Prețul curent este: 30.20 lei. TVA inclus

Lesă LED cu baterie – 120 x 2,5 cm – albastră

Prețul inițial a fost: 63.41 lei.Prețul curent este: 55.14 lei. TVA inclus

Lesă LED cu baterie – 120 x 2,5 cm – verde

Prețul inițial a fost: 57.57 lei.Prețul curent este: 50.06 lei. TVA inclus

Lesă LED cu baterie – 120 x 2,5 cm – roz

Prețul inițial a fost: 57.57 lei.Prețul curent este: 50.06 lei. TVA inclus

Zgarzi Lese Caine: Elemente Esențiale pentru Siguranța și Stilul Prietenului Tău Canin

Categoria zgarzi lese caine este dedicată tuturor iubitorilor de animale care doresc să asigure siguranța și confortul câinilor lor, oferind în același timp un strop de stil. Aici, găsești o gamă largă de zgarzi și lese, fiecare concepută pentru a satisface nevoile și preferințele diverse ale câinilor și proprietarilor lor. De la zgarzi simple și funcționale, până la lese elegante și moderne, această categorie oferă opțiuni pentru orice stil și situație. 

Diversitatea Zgarzilor și Leselor pentru Câine

Subcategoria zgarzi lese caine cuprinde o varietate de opțiuni, de la zgarzi clasice din piele sau nailon, până la lese retractabile și sisteme de antrenament. Fiecare produs este ales pentru calitatea materialelor și funcționalitatea sa, asigurând că fiecare plimbare este sigură și confortabilă pentru câine și ușoară pentru proprietar. 

Zgarzi și Lese pentru Siguranța Câinelui

Siguranța este un aspect cheie în categoria zgarzi lese caine. Produsele sunt concepute pentru a menține câinii în siguranță în timpul plimbărilor, prevenind fugile neașteptate sau comportamentul nedorit. De la zgarzi cu închidere sigură la lese rezistente, fiecare articol este testat pentru a rezista la cele mai solicitante condiții. 

Stil și Personalizare în Alegerea Zgarzilor și Leselor

Pe lângă funcționalitate, categoria zgarzi lese caine oferă și posibilitatea de personalizare a stilului câinelui tău. Cu o gamă variată de culori, modele și ornamente, poți alege zgarzi și lese care reflectă personalitatea unică a câinelui tău sau care se potrivesc cu stilul tău personal. 

Confort și Ergonomie pentru Câine și Proprietar

Confortul și ergonomia sunt esențiale atât pentru câine, cât și pentru proprietar. Categoria zgarzi lese caine include produse cu design ergonomic, care reduc tensiunea pe gâtul câinelui și oferă o prindere confortabilă pentru mâna proprietarului. Aceasta asigură că plimbările sunt plăcute și lipsite de stres pentru ambele părți. 

Materiale de Calitate și Durabilitate în Zgarzi și Lese

Calitatea materialelor este crucială în alegerea zgarzilor și leselor pentru câini. Categoria oferă produse fabricate din materiale durabile și ușor de întreținut, cum ar fi pielea de înaltă calitate, nailonul rezistent și materialele reflectorizante pentru vizibilitate sporită în condiții de lumină scăzută. Zgarzile și lesele pentru câine sunt mult mai mult decât simple accesorii; ele sunt elemente vitale care asigură siguranța și confortul câinilor în timpul plimbărilor și activităților zilnice. Categoria zgarzi lese caine este concepută pentru a oferi o varietate de opțiuni care să răspundă nevoilor și stilurilor diferite, asigurând că fiecare câine și proprietarul său au acces la produse de înaltă calitate, confortabile și sigure. Cu o gamă variată de stiluri, materiale și funcții, această categorie este destinată tuturor iubitorilor de câini care doresc să combine siguranța cu stilul, oferindu-le prietenilor lor canini cele mai bune produse pentru plimbările și aventurile de zi cu zi. Indiferent de mărimea sau personalitatea câinelui tău, vei găsi în această categorie zgarzi și lese care să îndeplinească și să depășească așteptările tale. Nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.
Afișează mai mult

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont