Zgarda dresaj pentru caini, circumferinta guler 20-50cm, raza actiune 200m

149.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Zgarda dresaj pentru caini, circumferinta guler 20-50cm, raza actiune 200m

SKU: d2-APT-AG26-ZM6 Categorii: , Etichetă:
Distribuie:

Zgarda dresaj pentru caini, circumferinta guler 20-50cm, raza actiune 200m

 

 Zgardă dresaj electronică, folosită în principal pentru a învăța comenzile de bază pentru câini. Dispozitivul are o rază de acțiune de până la 200 de metri, ceea ce îl face extrem de util. Datorită funcționării sale simple, este conceput în primul rând pentru învățarea comenzilor de bază.

Sunetul, lumina, vibrațiile și impulsul de corecție electrică statică vă vor permite să vă dresați ușor și rapid câinele. Limitarea este doar circumferința gulerului, nu greutatea câinelui. Câinele trebuie să învețe să răspundă la impulsurile electrice – acestea sunt concepute pentru a-l avertiza asupra faptului că face ceva ce nu ar trebui, care este cel mai bun mod de a-l antrena.

antrenare caini

NOTĂ: Receptorul și telecomanda trebuie asociate înainte de prima utilizare!

Caracteristicile produsului zgarda dresaj: O soluție nouă, senzațională – cea mai eficientă metodă de a dresa câinele tău. Gulerul este folosit simultan cu comenzile vocale, care sunt amplificate de o combinație de semnale de vibrații și impulsuri electrice statice. În timp, câinele începe să asocieze comenzile corective cu impulsul electric. Apoi este posibil să se reducă utilizarea impulsurilor electrice până când acestea sunt complet abandonate în favoarea vibrațiilor, și în final doar comenzi verbale.

Datorită utilizării impulsurilor electrice și vibrațiilor mici, statice, zgarda cu telecomandă vă permite să dați comenzi pe o distanță lungă (până la 200 m). Datorită acestui dispozitiv, vă puteți antrena ușor și rapid câinele. Impulsurile electrice emise de guler nu sunt periculoase pentru animal. Pentru o buna functionare, nu este necesar ca electrozii sa atinga direct pielea cainelui, ceea ce asigura in plus siguranta utilizarii.

Utilizarea vibrației este asociată de către câine cu impulsul electric care o urmează. În scurt timp, va învăța să identifice semnalele și să urmeze comenzile manipulatorului. Vibrația și impulsul electric au funcții de oprire automată pentru a preveni iritarea constantă a câinelui. Circumferința gulerului reglabil: 20-50 cm permite o potrivire precisă pe circumferința gâtului.

Reglarea receptorului și a telecomenzii:

  1. Porniți dispozitivul cu butonul ON/OFF de pe partea laterală a telecomenzii.
  2. Introduceți bateriile în receptor. Apoi apăsați imediat butonul de vibrație sau butonul de impuls electric de pe telecomandă. Apoi receptorul va vibra de două ori ca semn că telecomanda este reglată pe receptor și că întregul dispozitiv funcționează corect. Dacă după introducerea bateriilor, receptorul începe să vibreze automat fără a apăsa niciun buton, scoateți bateriile, așteptați cel puțin 10 secunde și reveniți la pașii de la punctul 
  3.  Asigurați-vă că capacul bateriei receptorului este bine fixat.
  4.  Apăsați bine toate colțurile. Atașați receptorul la cureaua gulerului.

DATE TEHNICE ZGARDA DRESAJ:

Transmiţător Dimensiuni: 120x25x45mm

Alimentare: baterie 9V

Antenă retractabilă – rază de până la câteva zeci de metri!

Funcții: lumină, sunet, vibrații și impuls electric

Iluminare de noapte

Guler Dimensiuni: lungime reglabila 20 – 50 cm, receptor 43 x 68 x 38 mm

Alimentare: 2 baterii AAA de 1,5 V

Găsește și alte produse utile animalului tău de companie in sectiunea Pet Shop!

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zgarda dresaj pentru caini, circumferinta guler 20-50cm, raza actiune 200m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

S-ar putea să-ți placă și…

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
zgarda dresaj

Zgarda dresaj pentru caini, circumferinta guler 20-50cm, raza actiune 200m

149.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat