Trusa de pictura pentru copii, 168 piese, roz

49.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: seg9174 Categorii: , , Etichetă:
Distribuie:

Trusa de pictura pentru copii, 168 piese, roz

 

Descriere

O trusa mare de pictura si desen este un lucru grozav pentru a incepe o aventura artistica atat pentru pasionati, cat si pentru artistii mai experimentati.

Trusa de pictura este functionala si consta dintr-un total de 168 de piese utile cu o valiza practica.

Un numar mare de elemente permit utilizarea practica si va vor permite sa implementati diverse idei creative.

Folosind o selectie uriasa de 24 de creioane colorate, 24 de pixuri cu pasla, 48 de cerneluri cu ulei, 48 de cerneluri acrilice, 12 acuarele, ascutitoare, lipici, corector, radiera si coli A4, putem crea cu usurinta cele mai sofisticate, creative si lucrari originale.afa2d7d4f3f6d8814bd937c853e075b3

Intreaga trusa de pictura este plasata intr-o valiza, ceea ce face ca transportul intregului continut sa fie simplu si confortabil. In plus, are un maner pentru transport comod. Odata inchisa, valiza va fi inchisa etans si nimic nu va cadea sau nu se va pierde.

Compartimentele separate ofera acces usor si rapid la lucrurile de care aveti nevoie, precum si asigurarea protectiei acestora si mentinerea ordinii in valiza. Il putem lua cu usurinta cu noi, de exemplu, la universitate, in aer liber sau la cursuri private.

O gama larga de optiuni va creste cu siguranta satisfactia fiecarui utilizator si va permite o utilizare indelungata si repetata. Dupa terminarea accesoriilor originale, puteti umple cu succes valiza cu accesorii noi, proprii. Produsul este potrivit pentru utilizare atat de catre persoanele mai in varsta cat si de catre tineri, indiferent de sex.

Trusa de pictura este recomandata pentru utilizare individuala acasa si poate fi folosit si ca echipament pentru scolile private care ofera cursuri de desen.

Caracteristici

 1. Varietate mare – Cu ajutorul unei selectii uriase de 24 de creioane colorate, 24 de pixuri cu pasla, 48 de cerneluri cu ulei, 48 de cerneluri acrilice, 12 acuarele, ascutitoare, lipici, corector, radiera si coli A4, putem crea cu usurinta cele mai sofisticate , lucrari creative si originale.
 2. Valiza practica – totul este plasat intr-o valiza, datorita careia transportul intregului continut este simplu si confortabil; in plus, are un maner pentru transport comod. Dupa terminarea ustensilelor originale, poti umple cu succes valiza cu propriile tale accesorii noi.
 3. Acces usor – compartimentele separate asigura acces usor si rapid la lucrurile necesare, precum si asigura protectia acestora si tin valiza in ordine; il putem lua cu usurinta cu noi, de ex. la universitate, in aer liber sau pentru cursuri private.
 4. Universal – set pictura este potrivit pentru utilizare atat de catre persoanele in varsta cat si de catre tineri, indiferent de sex, set pictura este recomandat pentru utilizare individuala acasa, precum si pentru utilizarea in scolile private care ofera cursuri de desen.

Setul include:2f37a52ef1606b2dec1aad7ce0080980

 • 24 x creioane colorate24 x pixuri cu pasla
 • 48 x vopsea de ulei
 • 48 x vopsea acrilica
 • 12 x acuarela
 • 1 x ascutitor
 • 1 x radiera
 • 1 x lipici
 • 1 x corector
Specificatii:
 • Varsta: 3 +
 • Numar de elemente: 168
 • Dimensiuni trusa de pictura: 39 x 33 x 3.5 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

Greutate3 kg

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trusa de pictura pentru copii, 168 piese, roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
trusa de pictura

Trusa de pictura pentru copii, 168 piese, roz

49.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat