Suport extensibil cada, bambus, 75-112 cm

147.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Suport extensibil cada, bambus, 75-112 cm

SKU: seg9710-ZO1 Categorii: , , Etichetă:
Distribuie:

Suport extensibil cada, bambus, 75-112 cm

Puteți avea o baie de lux! Acest suport cadă bambus este făcut la dimensiunea perfectă pentru cada dvs. Este puternic, este făcută pentru a-ți face momentul în cadă spectaculos. Cu acest suport cadă bambus de baie, vă puteți bucura să citiți pe iPad, tabletă, carte sau revistă. Tava noastră de baie din bambus este realizata din lemn de calitate care va rezista mult timp!

suport cada bambus

 

 

Design excelent: Momentele tale în cadă nu au fost niciodată atât de speciale fără suportul de baie din bambus. În plus, tava de baie vă va proteja lumânarea, cana de sticlă, tableta și cartea în spatiile amenajate exclusiv pentru acestea. Câteva săruri pentru cadă, și lemnul pentru tava de baie, iar baia e perfectă!

 

Iubește-te pe tine însuti: nu este grozav când poți lua o pauză de la o zi grea? Suportul din bambus a fost creată tocmai pentru ca tu să profiți de  baie într-o experientă unică. Urmăriție filme în timp ce sorbiți puțin vin și aprindeți lumânări parfumate împreună cu prosoape fierbinți pentru a vă îmbunătăți experiența de baie! Acesta te va ajuta să te simți ca într-un spa, într-un mod luxos și ecologic.

suport bambus cada relaxare spa

Suport extensibil cadă bambus de calitate: Dorim să aveți un produs care să reziste, de aceea am folosit cel mai bun bambus, pentru rezistența în timp. Fără mirosuri ciudate, bambusul de înaltă calitate din care este făcut suportul este unul puternic și durabil, impermeabil și ușor de întreținut. Citește cărți, ia o gustare, urmărește serialul sau filmul tău preferat știind că folosești ceva de calitate.

Cadoul perfect: Suportul este exact ce iti lipsea din baie! Fără pete ciudate, datorită faptului că este făcut din bambus. Vom avea grijă ca la tine acasă să beneficiezi de un suport de baie complet curat și nedeteriorat. Pentru că clienții noștri merită să primească un produs de baie de calitate, astfel încât să vă puteți relaxa, să vă distrați perfect și să lăsați tava pentru baie să facă restul.

 

Suportul pe care îl oferim este o soluție excelentă pentru cei care adoră scăldatul îndelungat într-o cadă. Dacă apartineti acestui grup de oameni, acest suport este special pentru dvs. –  un raft de baie din bambus ecologic, care oferă acces la toate accesoriile necesare în timpul îmbăierii.

Datorită faptului că raftul este extensibil și lungimea acestuia poate fi reglată intre 75-112 cm, acesta va functiona practic in orice cada, indiferent de dimensiunea sau forma sa.

 

Raftul pentru cada este confecționat din bambus natural. Bambusul este rezistent la umiditate, motiv pentru care funcționează bine în incaperile umede. În plus, se Încadreaza perfect atât în ​​interioarele moderne, cât si în cele ecologice. Structura cu nervuri permite apei să scape liber.  Acest produs este, de asemenea, o idee minunată de cadou!

 

suport cada bambus

 

 Specificații:

– Material: bambus

– Dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 75-112 / 23 / 4,5 cm

– Lungime la desfășurare: 112 cm

– Greutate raft: 1,9 kg

– Greutate cu ambalaj: 2,3 kg

 

 Producator: Iso

 

 

Ean

5902802915054

Producător

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport extensibil cada, bambus, 75-112 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
suport cada bambus

Suport extensibil cada, bambus, 75-112 cm

147.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat