Sera gradina 8x4x2m tip tunel pentru legume, verde

1,399.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: d2-seg-TUN3903 Categorii: , Etichetă:
Distribuie:

Sera gradina 8 x 4 x 2 m, solar ferestre cu plasa anti-insecte si cadru metal

 

Descriere

Aceasta sera gradina tip tunel este potrivita pentru orice persoana pasionata de gradinarit. Sera gradina tip tunel a fost conceputa pentru gradinarii care nu au mult spatiu in gradina. O sera gradina tip tunel va proteja plantele si culturile de conditii meteorologice nefavorabile sau daunatori, va accelera si imbunatati randamentul asigurand microclimatul potrivit pentru culturile dumneavoastra. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru pasionatii de gradinarit.sera legume

 

 

Plantele vor creste repede si sanatos fara a va face probleme ca ar putea fi afectate de conditiile meteo nefavorabile sau ca ar putea fi distruse de animale. Cadru metalic galvanizat 25 mm, guler de sol pentru protectie si etansare cu solul. Gulerul sau flansa de sol este o parte de plasa care asigura atat protectia impotriva daunatorilor cat si stabilitatea structurii intregului ansamblu. Cadrul metalic zincat va asigura stabilitate serei, acesta fiind complet galvanizat, conectat cu suruburi si acoperit cu dopuri de plastic, diametrul acestuia fiinde de 25 mm.

ansamblu unghi 1

Specificatii

 • Dimensiuni 8x4x2 m.
 • Cadru solid din metal diametru 25 mm.
 • Ferestre laterale cu inchidere tip Velcro.
 • Plasa anti-insecte.
 • Acoperita cu folie PE 140g/mp.
 • Filtru UV4.
 • Accesorii asamblare.
 • Culoare verde.
 • Repartizare pe 6 sectoare

 

De ce merita?

 • Ventilație excelenta datorita celor 10 ferestre cu plasa, solarul tip tunel poate tine departe insectele daunatoare.
 • Această sera gradina tip tunel dispune de grinzi superioare pentru a preveni acumularea de ploaie si zapada pe cupola, iar stalpii diagonali pot asigura stabilitate pe vreme extrema.plante cataratoare
 • Sera gradina are dimensiunile de 8x4x2 metri fiind suficient de spatioasa pentru a cultiva plante si pentru a depozita diverse ustensile.
 • Folie PE 140g/mp, cu plasa PP si filtru UV4 care blocheaza razele daunatoare ale soarelui si lasa sa intre doar cele utile cresterii optime.
 • Ritmul de crestere al plantelor va fi accelerat datorita mentinerii unei temperaturi optime, pentru dezvoltarea lor.
 • Pentru aceasta filtrul UV4 si folia PP au auport semnificativ asigurand microclimatul optim in interior, fara sa arda plantele.
 • Ferestrele laterale vor asigura patrunderea si circularea aerului in interior, plantele fiind in acelasi timp protejate de daunatori datorita plasei anti-insecte.
 • In interiorul serei puteti suspenda sfori pentru plantele cataratoare precum rosiile, mazarea sau sparanghelul.
 • Cu ajutorul celor 10 feresetre cu prindere tip velcro si plasa anti insecte puteti regla fluxul de aer si de lumina pentru ca mica dumneavoastra gradina sa fie in cele mai optime conditii pentru o crestere sanatoasa si rapida.
 • Usa principala se deschide cu ajutorul unui fermoar, care face accesul inauntrul serei tip tunel o usurinta.

Instalaresolar gradina ieftin

Asamblarea sera gradina tip tunel se realizeaza fara probleme, datorita manualului de instructiuni clar si usor de citit. Trebuie doar sa urmariti pasii din manual, iar procesul de asamblare va fi complet.

Datorita dimensiunilor mari este recomandat montarea folosind cel putin 2 persoane pentru ca procesul sa fie fara impedimente.

 

 

 

 

 

Greutate23 kg

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sera gradina 8x4x2m tip tunel pentru legume, verde”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
sera gradina

Sera gradina 8x4x2m tip tunel pentru legume, verde

1,399.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat