Piscine

Mic ghid de cumparaturi-intrebari frecvente despre piscina si accesorii piscina

  • Cum sa aleg o piscina potrivita?

Zilele caniculare de vara sunt coplesitoare, ca atare, o piscina supraterna este ideala pentru a te racori. Piscina supraterna are avantaje si beneficii, astfel ca te poti bucura din plin de cei dragi, iar costurile sunt pentru fiecare buzunar

  • De ce sa achizitionez piscina ?   

Pe langa piscina, este necesar sa se achizitioneze si accesorii piscina. Este convenabila achizitia acesteia intrucat pe langa faptul ca in zilele toride aduc racoarea necesara, acestea sunt si usor de amplasat, are o duritate in timp, datorata rezistentei acesteia. Se recomanda utilizarea de accesorii piscina pentru intretinere si o durata de viata cat mai indelungata.

  • Ce dimensiune sa aleg?

Recomandarile noastre legat de dimensiunile piscinei sunt urmatoarele: pentru adulti se recomanda o adancime de aproximativ 120-130cm, iar pentru copii o adancime de 50-60cm. Masoara suprafata unde doresti sa amplasezi piscina, iar in functie de spatiul disponibil si numarul de persoane care vor beneficia de acces la piscina, iti poti gasi piscina ideala!

  • Piscina necesita intretinere?

Da! Piscina necesita intretinere, tocmai de aceea este important sa folosesti accesorii special dedicate pentru evitarea inverzirii apei si pentru o filtrare adecvata. Gama de accesorii cuprinde filtre, pastile de curate, huse, covorase, termometre, kituri de intretinere piscina si multe altele.

  • Ce forma sa aleg pentru piscina?

Forma, culoarea si aspectul general al unei piscine sunt un factor cheie in obtinerea unui peisaj ideal construit in intimitatea gradinii tale! In functie de spatiul disponibil destinat asezarii piscinei, se recomanda alegerea unei piscine rotunde sau dreptunghiulare. Mare parte din acestea au culoarea albastra, ce ne duce cu gandul la valurile marii, insa sunt si modele noi in nuante de gri si chiar maro!

  • Cum se monteaza o piscina?

Aceasta vine insotit de un ghid de montare/set instructiuni, astfel ca indicatiile producatorului te vor ajuta in acest sens!

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont