Afișez toate cele 24 de rezultate

Pavilion Gradina

Mic ghid de cumparaturi-intrebari frecvente despre pavilion gradina

  •   Cum sa aleg un pavilion gradina?

Pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de un pavilion trebuie sa tii cont de cateva aspecte. In esenta trebuie sa te asiguri ca destinatia lui este una corecta: pavilion de durata- care implica costuri mai mari sau pavilion de ocazie- care implica niste costuri mai mici, deci mai ieftin.

  •    De ce sa achizitionez un pavilion gradina?

Pavilionul de gradina este util pentru petrecerea unui timp de calitate alaturi de cei dragi tie intr-un cadru familial, iar in acelasi timp va puteti bucura de aerul proaspat si de frumusetea naturii.

  •   Ce dimensiune sa aleg la pavilion gradina? 

Inainte de toate este necesar sa faci cateva masuratori acolo unde vei amplasa pavilionul, cu siguranta locul trebuie sa fie unul plan, iar incadrarea lui sa fie una estetica vizual. Dimensiunea pavilionului este foarte importanta, cu cat aceasta este mai mare, cu atat mai mult vor incapea un numar ridicat de persoane.

  •    Ce design sa aleg?

Pavilioanele de gradina au culori variate, asa ca nu va fi o problema identificarea unei culori care sa aduca un plus de valoare curtii sau gradinii tale!

  •    Cum montez un pavilion gradina?

Acesta vine insotit de un ghid de montare/set instructiuni, astfel ca indicatiile producatorului te vor ajuta in acest sens!

  • Unde depozitez pavilionul?

Pavilioanele sunt formate din structura metalica/plastic, copertina/ /pereti exteriori-in functie de modelul achiziotionat de dumneavoastra. Acestea de dezasambleaza si se depoziteaza in siguranta in locuri ferite de umezeala si de razele directe ale soarelui pentru evitarea degradarii acestora.

  •    Ce fac cu pavilionul daca bate vant puternic? 

Pavilioanele uzuale nu se utilizeaza in conditii meteo nefavorabile, tocmai de aceea este recomandat ca acestea sa fie stranse si ferite de orice factor extern care pot duce la deteriorarea lor!

  •   Este usor de curatat?

Da, mare parte din pavilioane au o copertina fabricata din poliester , ceea   ce inseamna ca se poate curata rapid si usor!

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont