Laser multifunctional, SHR BD-39, Multi-System OPT + RF Bipolar + Q-switch

22,900.00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: BD-39 Categorie: Etichetă:
Distribuie:

var page brand logoLaserul multifunctional, SHR BD-39, Multi-System OPT + RF Bipolar + Q-switch

 

Dispozitivul SHR BD-39 este o noutate pe piata cosmetologiei si o descoperire revolutionara in domeniul epilarii permanente.

Functionarea sa se bazeaza pe utilizarea adecvata si profilarea a doua metode de indepartare a parului utilizate pana acum separat: fascicule de lumina si laser.

 

Datorita setarilor optim ajustate ale acestor doi factori, radacinile parului sunt indepartate la o temperatura care nu afecteaza celulele pielii din jurul parului si, in acelasi timp, dispozitivul functioneaza intens pentru a elimina in mod eficient si permanent foliculii de par.

 

SHR BD-39 Multi-System OPT este un echipament elegant si modern, care arata minunat in fiecare salon de infrumusetare. In plus, este foarte simplu si intuitiv de utilizat si are multe functionalitati reglabile.

 bd 39bd 39

Caracteristici:

Domeniul de aplicare al sistemului E-light

 

– Indepartarea parului: indepartarea permanenta a parului nedorit al corpului (parul in faza de crestere), inclusiv parul fin si parul deschis

– Indepartarea pistruilor: indepartarea pistruilor, arsurilor solare, petelor de varsta, cicatricilor acneice si imperfectiunilor fetei

– Intinerire: Reduceti porii, reduceti pielea ingrosata si ridurile mici, restabiliti elasticitatea pielii

– Telangiectasia: reducerea tenului vascular

– Stralucirea tenului intunecat, albirea pielii

 

Domeniul de aplicare al aplicatiei laser Q-Switch ND YAG

 

– Indepartarea tatuajelor intunecate si colorate

– Inchiderea vaselor de sange

– Indepartarea pistruilor si decolorarea, semnele nasterii

– Reducerea cicatricilor

– Peelingul cu carbon

 

Capul bi-polar cu frecvență radio RF al dispozitivului SHR BD-39 Multi-System OPT ne permite să ridicăm termic pielea. Tratamentul elimină efectele îmbătrânirii pielii, o strânge, o tonifică și îi îmbunătățește „densitatea”, activează corpul pentru a produce colagen și netezește chiar ridurile profunde!

– Pielea feței se ridică în jurul ochilor și gâtului.

– Ridicarea pielii sânilor – îmbunătățirea formei acestora.

 

bd 39bd 391

Date tehnice:

 

OPT + E LIGHT

Lungime de unda (filtru): 530nm, 590nm, 640nm

Ecran: 8 „Ecran tactil color adevarat

Latimea primului impuls: 1-20 ms

Numar de impulsuri: 1-6

Interval: 1-40 ms

Frecventa: 1,2,3,4 .5

Energie IPL: 0-50J / cm2

Putere: 1600W

Dimensiune cap: 12mm * 30mm

Sistem de racire: racire cu semiconductor, sistem de racire cu circuit inchis

Racire prin transfer de caldura : etapa 5

Putere de intrare: 220V, 10A, 50Hz

 

 

 

bd 39bd 393LASER:

Tipul laserului: laser QNDYAG

Lungime de unda: 1064nm / 532nm

Energie cu impuls unic: ≤200mj 1064nm, ≤100mj 532nm Modul

Q-switch: Modul Q-switch pasiv

Diametrul capului: 1-5 mm, reglare continua

Latimea impulsului: 10-20 ns

Frecventa de functionare: 1 – 6HZ

Metoda de racire: Racire cu apa si aer

 

Dimensiuni pachet: 130x63x55

Greutate: 55 kg

Producator: Beauty

Cod produs: BD-39

 

 

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laser multifunctional, SHR BD-39, Multi-System OPT + RF Bipolar + Q-switch”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Laser multifunctional

Laser multifunctional, SHR BD-39, Multi-System OPT + RF Bipolar + Q-switch

22,900.00 lei TVA inclus

Stoc epuizat