Scaun cosmetic hidraulic
Scaun cosmetic hidraulic, BD-9934R, Rosu Prețul inițial a fost: 529.99 lei.Prețul curent este: 503.49 lei. TVA inclus
152x38 cm
Piscina cu cadru metalic rotund pentru copii, Bestway, 152x38 cm, 582 litri Prețul inițial a fost: 296.99 lei.Prețul curent este: 267.99 lei. TVA inclus

Lampa unghii UV LED Dual 24W, Beautylushh, senzor miscare, iluminare integrala, 10 agrafe unghii incluse, culoare alb-roz

Prețul inițial a fost: 49.99 lei.Prețul curent este: 39.99 lei. TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: seg8865-ZM11 Categorie: Etichetă:
Distribuie:

Lampa unghii UV LED Dual 24W, Beautylushh, senzor miscare, iluminare integrala,  10 agrafe unghii incluse, culoare alb-roz.

 

Lampa este alimentata de un cablu, care garanteaza functionarea consecventa pe tot parcursul vietii sale, ceea ce este deosebit de important pe parcursul mai multor etape de aplicare si fixare a straturilor individuale.

Cablul detasabil faciliteaza depozitarea si mutarea dispozitivului. 

Dispozitivul are 15 LED-uri eficiente care usuca in mod eficient gelul sau hibridul aplicat.

In plus, lampa are o gama de unde duale de 365nm si 405nm. 

 

Lampa are un afisaj clar care porneste automat atunci cand este detectata miscarea – nu are butoane. Dupa ce ati pus mana sau piciorul sub lampa, aceasta ramane aprinsa pana la 99 de secunde. Dupa finalizarea procedurilor si scoaterea mainii, lampa se va stinge singura.

De asemenea, lampa vine impreuna ca un set de 10 agrafe.

 

Specificatii:

– lampa pentru manichiura si pedichiura

– prevazuta cu 15 LED-uri UV

– putere lampa: 24W

– timp de uscare: 99 secunde

– prevazuta cu afisaj LCD

– utilizeaza o lungime dubla de unda: 365nm si 405nm

– senzor de miscare

– porneste automat cand detecteaza miscare

– 10 agrafe pentru unghii

– alimentare la reteaua electrica

– tensiune de alimentare: 220-240V

– frecventa: 50-60Hz

– lungime cablu de alimentare: 145 cm

– faciliteaza uscarea rapida a gelului

– poate fi utilizata atat la salon cat si acasa

– usor de transportat oriunde

– manichiura va fi usor de intretinut

– dimensiuni: 21.5×7.5×12 cm

– greutate lampa: 225 grame

– culoare: alb

 

Pachetul contine:

– lampa UV

– cablu alimentare

– 10 agrafe pentru unghii

 

Producator: Beautylushh

Cod produs: seg8865

 

 

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lampa unghii UV LED Dual 24W, Beautylushh, senzor miscare, iluminare integrala, 10 agrafe unghii incluse, culoare alb-roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
senzor miscare

Lampa unghii UV LED Dual 24W, Beautylushh, senzor miscare, iluminare integrala, 10 agrafe unghii incluse, culoare alb-roz

Prețul inițial a fost: 49.99 lei.Prețul curent este: 39.99 lei. TVA inclus

Stoc epuizat