Afișez toate cele 13 rezultate

Jucarii si Jocuri

Pistol cu apa cilindric, tub din spuma, dimensiuni 35×5 cm

Prețul inițial a fost: 19.79 lei.Prețul curent este: 17.81 lei. TVA inclus

Trusa pentru copii cu Unelte si Cutie pentru Depozitare cu 22 de elemente

Prețul inițial a fost: 49.99 lei.Prețul curent este: 34.99 lei. TVA inclus

Tanc cu telecomanda 1:14 camuflaj verde, viteza maxima 8 km/h, 33x12x12 cm

Prețul inițial a fost: 164.99 lei.Prețul curent este: 148.49 lei. TVA inclus

Balansoar pentru bebelusi, cu vibratii calmante, JNS-7325, roz

Prețul inițial a fost: 339.89 lei.Prețul curent este: 225.99 lei. TVA inclus

Poarta de fotbal din otel cu tinta 213 x 75 x 152 cm

Prețul inițial a fost: 369.99 lei.Prețul curent este: 299.99 lei. TVA inclus

Set Camion cu 6 masinute de pompieri, TIR TRUCK tip transportor, 41 cm lungime

Prețul inițial a fost: 130.90 lei.Prețul curent este: 117.81 lei. TVA inclus

Jucarie Banc de Scule din Lemn 2 in 1, 40 de elemente, sertar retractabil

Prețul inițial a fost: 142.99 lei.Prețul curent este: 99.99 lei. TVA inclus

Set pentru pictura si desen, Maaleo, 128 piese cu trusa organizare din lemn

Prețul inițial a fost: 229.99 lei.Prețul curent este: 199.99 lei. TVA inclus

Premergator si carucior pentru papusi, roz, JNS-7813

Prețul inițial a fost: 307.99 lei.Prețul curent este: 234.99 lei. TVA inclus

Jucarie de baie pentru copii, Caracatita Albastra cu 4 pahare colorate

Prețul inițial a fost: 65.99 lei.Prețul curent este: 59.39 lei. TVA inclus

Pusculita pentru copii, masina de politie, amprenta, cod PIN

Prețul inițial a fost: 119.99 lei.Prețul curent este: 99.99 lei. TVA inclus

Trusa pentru pictura 81 piese cu geanta lemn inclusa

Prețul inițial a fost: 139.99 lei.Prețul curent este: 99.99 lei. TVA inclus

Jucării și Jocuri pentru Toate Vârstele

Categoria „jucării și jocuri” reprezintă un univers vast și colorat, conceput pentru a aduce zâmbete și a stimula imaginația copiilor de toate vârstele. Aici, părinții pot descoperi o varietate impresionantă de opțiuni, fiecare creată pentru a îmbogăți experiențele de joacă ale copiilor și pentru a le dezvolta abilitățile cognitive și motrice.

Diversitatea în Lumea Jucăriilor

Această categorie cuprinde o gamă largă de jucării, de la cele educative și până la jocuri de societate care promovează interacțiunea socială și lucrul în echipă. Jucăriile educative sunt concepute pentru a încuraja învățarea prin joacă, ajutând la dezvoltarea limbajului, a logicii și a gândirii critice. Pe de altă parte, jocurile de societate și puzzle-urile oferă familiei șansa de a petrece timp de calitate împreună, consolidând legături și creând amintiri prețioase.

Jucării pentru Toate Vârstele

Indiferent de vârsta copilului, categoria „jucării și jocuri” oferă opțiuni adaptate fiecărei etape de dezvoltare. Pentru cei mici, jucăriile senzoriale și cele de dentiție sunt esențiale, în timp ce preșcolarii se vor bucura de jucării care stimulează creativitatea, cum ar fi seturile de construcție sau jucăriile de rol. Școlarii și adolescenții pot explora jocuri mai complexe, care îi provoacă să gândească strategic și să își testeze cunoștințele.

Îmbunătățirea Abilităților Motorii și Cognitive

Prin intermediul acestei categorii, copiii au oportunitatea de a își dezvolta atât abilitățile motorii fine, prin manipularea obiectelor mici, cât și pe cele grosiere, prin jocuri care necesită mișcare și coordonare. De asemenea, multe dintre jucăriile disponibile sunt proiectate pentru a stimula dezvoltarea cognitivă, oferind copiilor provocări care îi ajută să învețe să rezolve probleme și să gândească în mod logic.

Stimularea Creativității și Imaginației

Creativitatea și imaginația sunt esențiale în dezvoltarea copilului, iar jucăriile și jocurile din această categorie sunt create special pentru a stimula aceste aspecte. De la seturi de artă și craft până la jucării de rol, copiii sunt încurajați să viseze, să creeze și să exploreze lumi noi, dezvoltându-și în același timp abilitățile de exprimare și comunicare.

Siguranța și Durabilitatea în Prim Plan

Siguranța copiilor este întotdeauna o prioritate, motiv pentru care toate produsele din această categorie sunt supuse unor teste riguroase pentru a asigura că sunt sigure și durabile. Părinții pot avea încredere că jucăriile și jocurile pe care le aleg pentru copiii lor respectă cele mai înalte standarde de siguranță, fiind fabricate din materiale non-toxice și concepute pentru a rezista la joaca intensă.

Alegerea Perfectă pentru Cadouri

Fie că este vorba de zile de naștere, sărbători sau orice altă ocazie specială, categoria „jucării și jocuri” este locul ideal unde părinții și prietenii pot găsi cadoul perfect. Diversitatea și calitatea jucăriilor disponibile asigură că fiecare copil își poate găsi jucăria dorită, transformând fiecare moment de dăruire într-unul memorabil.

Jucăriile Educaționale: O Investiție în Viitor

Jucăriile educaționale joacă un rol esențial în stimularea curiozității și a dorinței de cunoaștere a copiilor. Acestea sunt proiectate pentru a combina distracția cu învățarea, acoperind o gamă largă de subiecte, de la știință și matematică până la artă și muzică. Prin joc, copiii pot învăța noi concepte, îmbunătățindu-și abilitățile academice fără a simți că „învăță”.

Rolul Jocurilor în Dezvoltarea Socială

Jocurile de societate și alte activități de grup promovează interacțiunea socială și dezvoltarea abilităților de comunicare. Copiii învață să respecte reguli, să își aștepte rândul și să colaboreze cu alții pentru a atinge un obiectiv comun. Această categorie oferă o multitudine de jocuri care încurajează munca în echipă, empatia și abilitățile sociale, componente esențiale în creșterea unui copil echilibrat.Nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.
Afișează mai mult

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont