Jucarie Ratusca interactiva cu sunete si lumini

79.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Jucarie Ratusca interactiva cu sunete si lumini

SKU: seg6287-ZG Categorii: , Etichetă:
Distribuie:

Jucarie Ratusca interactiva cu sunete si lumini

Jucarie pentru educatia timpurie

Faceți-vă timp de joacă și de învățare distractivă cu rățușca interactivă!

 

Timpul de joacă nu dezvoltă doar bunăstarea fizică, ci și mentală, socială și emoțională a copiilor. De asemenea, servește ca o oportunitate minunată pentru părinți de a forma o strânsă legătură cu cei mici. Această jucărie dansantă face ca  învățarea și timpul de joacă să fie  distractive.

 

 

În primul an, bebelușii dezvoltă abilități motorii fine care le permit să devină independenți pe măsură ce cresc.  Jucăria rățușca dansantă muzicală încurajează bebelușii să-și perfecționeze coordonarea ochi-mână. Melodiile distractive, culorile vibrante și forma interesantă ajută bebelușii și copiii mici să-și dezvolte simțul auzului, al vederii și al atingerii. Bebelușii care se târăsc se vor distra cu siguranță urmărindu-l!

 

Pentru coordonarea ochi mana

 

 

 

 

Muzica și culorile vii sunt atractive pentru cei mici care nu se vor plictisi ușor de aceasta jucărie.

Rățușca are cinci butoane care activează diverse acțiuni ale jucăriei. Acestea pot declanșa sunete de rătușca, diverse melodii sau un sunet care imită bătăile inimii.

Pachetul conține si un boboc care imită sunete de rățuscă și luminează aripile mamei atunci când stau alături. Sunetul poate fi ajustat pe mut dacă doriți ca cel mic să se joace în liniște.

Atunci când cântă, rățușca știe să clipească,  iar cand scoate sunete ciocul se închide și se deschide.

Toate aceste opțiuni fac ca jucăria să fie extrem de realistă și interectivă.

Rătusca știe să cânte 7 melodii.

 

 

 

 

 

 

Cea mai bună distracție pe care o poate avea bebelușul dvs. este prin învățare și joacă – această jucărie rățușcă interactivă cu sunete și lumini

 vă va ține copiii fericiți în etapele timpurii de dezvoltare.

 

De la ochii raței și până  la aripile și corpul ei, aceasta este extrem de stimulantă din punct de vedere  vizual, arătându-i bebelușului o grămadă de culori și lumini – copilul tău va învăța despre culori și se va distra!

 

 

    jucarie ratusca              jucarie ratusca 8              jucarie ratusca 6

        Apasă butonul!                                                   Direcție sigură!                                                              Reglare volum

   Apăsarea butonului portocaliu va                          Jucăria este echipată cu rotițe pentru a evita                Butonul de reglare al volumului vă permite să

  face jucăria să cânte, iar luminile  să            obstacolele, ghidează copilul într-o direcție sigură și            reduceti muzica și să nu vă faceți griji cu privire

pornească.                                                                         ajută la dezvoltarea conștientizării spațiale.                                   la zgomot.

jucarie ratusca              ratusca interactiva                 rata care canta

               Abilități de prindere                                                  Ochi și aripi care se mișcă                                    Cultivați simțul estetic

   Este dimensiontă perfect pentru mânuțele                         Aripile, ochii și gura se pot mișca, ceea ce va ține          Aspectul estetic al jucăriei ajută

 mici ale bebelușului și antrenează capacitatea                    copilul ocupat să se joace și să se distreze.                         la cultivarea simțului estetic pentru

    de prindere a acestuia.                                                                                                                                                                   educația timpurie.

 

 

Specificații

Dimensiunile produsului: 13 x 11 x 16,5 cm

Culoare: Galben

Obiective educaționale: Conștientizare spațială

Greutate: 350g

 Necesita 3 baterii de tip AA.

 

 

 

 

jucarie ratusca 11

 

 

 

 

 

 

 

Ean

5902802908100

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucarie Ratusca interactiva cu sunete si lumini”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont

Jucarie Ratusca interactiva cu sunete si lumini

79.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat