Handy – Pistol de pulverizare pentru vopsit – 220 – 240V

312.18 lei TVA inclus

Handy – Pistol de pulverizare pentru vopsit – 220 – 240V

Distribuie:

Vopseşte  ca un adevărat profesionist! Marele avantaj al pistoalelor de pulverizare este că poţi lucra rapid şi pe suprafețe mari. Datorită pulverizării reglabile a vopselei, metoda este foarte economicoasă, obţinându-se totuși o suprafaţă vopsită uniform, omogen, fără excese sau goluri.

Poți alege dintre 3 modele de pulverizare prin ajustarea duzei de pulverizare, așa că ai garanția de a găsi ceea ce mai potrivită soluţie de care ai nevoie.

Modelul de pulverizare vertical este ideal pentru vopsirea diferitelor metale, a caroseriilor auto, a lemnului și a pereților, dar este disponibilă și pulverizarea orizontală și circulară a vopselei. Aceasta din urmă, prin pulverizarea concentrată a vopselei, este destinată vopsirii colțurilor și locaţiilor greu accesibile. De asemenea, este potrivit şi pentru vopsirea pereților, a mobilierului, a ramelor ușilor, sau a ferestrelor.

Tubul de aspirație special conceput permite să execuţi procese de vopsire înspre jos, chiar cu pistolul ţinut înclinat. Poate fi ideal şi pentru aplicarea grundurilor, a vopselelor pe bază de apă și pe bază de solvent, glazuri și lacuri pe cele mai diferite suprafețe.
Priză sigură și confortabilă de utilizat datorită mânerului antiglisant.

Suspendabil pe perete, economisind spaţiu de depozitare în garaje, ateliere, etc. Îţi  recomandăm să foloseşti ochelari, mănuși şi mască de protecție!

    Utilizare comodă, fără furtun
    Rezervor de vopsea de mare capacitate, gradat (suficient pentru vopsirea de până la 7 m² cu o singură încărcare )
    Lucru continuu, de durată
    Uşor de reîncărcat
    Economicos atât în timp şi ca şi consum de material
    Cu întrerupător ON/OFF
    Reglarea continuă, fără trepte a debitului de vopsea
    3 modele de pulverizare (vertical, orizontal, eliptic)
    Dozare uniformă şi omogenă a vopselei
    Nu necesită pompare pentru realizarea presiunii de pulverizare
    Potrivit pentru vopsirea majorităţii suprafeţelor
    Uşor de curăţit
    Accesorii: viscozimetru (pahar pentru determinarea viscozităţii vopselei) şi ac pentru desfundarea duzei de pulverizare
    Cârlig de suspendare practic

Alimentare:                          220 – 240 V, 50 / 60 Hz
Putere:                               500 W
Turaţie:                                32.000 rot./min.
Nivel de zgomot:                 ~90 dB
Nivel vibraţie:                     ~6,5 m / s²
Capacitatea rezervorului de vopsea:       800 ml
Debit max. de vopsea:                            650 ml / minut
Viscozitatea maximă a vopselei:              40 DIN / sec (se măsoară cu viscozimetrul accesoriu)
Utilizare recomandată:                            Pentru uz casnic – pe suprafeţe de metal, lemn şi perete
Capacitatea de vopsire:                            Cca. 7 m² cu o încărcare (în funcţie de vopsea)
Vopsele compatibile:                                Grunduri, vopsele pe bază de apă, vopsele cu solvenţi, lacuri, etc.
Modele de pulverizare:                            Vertical, orizontal, eliptic
Diametru duză de pulverizare:                 Ø 2,5 mm
Temperatura de lucru:                             10…35 °C
Dimensiuni:                                              250 x 112 x 275 mm
Material:                                                    Material plastic
Culoare:                                                    Portocaliu
Masa:                                                      ~955 g (masa goală)
Lungime cablu:                                        120 cm
Tip cablu:           H05VV-F 2 x 0,75 mm²
Protecţie:           IP20
Accesorii:           Viscozimetru (pahar pentru determinarea viscozităţii vopselei) şi ac pentru desfundarea duzei de pulverizare
 

Producător

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Accesorii de Vopsit

Handy – Pistol de pulverizare pentru vopsit – 220 – 240V

312.18 lei TVA inclus