9 metri - culoare - 2 x AA
Șir de lumină cu LED - Bec - 10 LED-uri - 1,9 metri - culoare - 2 x AA Prețul inițial a fost: 84.80 lei.Prețul curent este: 73.74 lei. TVA inclus
Produse de Crăciun
Napron de Crăciun - roșu - 180 x 28 cm Prețul inițial a fost: 11.55 lei.Prețul curent este: 10.04 lei. TVA inclus

Formă de copt din silicon – brad – 28 x 25 x 4,5 cm

Prețul inițial a fost: 22.79 lei.Prețul curent este: 19.82 lei. TVA inclus

Formă de copt din silicon – brad – 28 x 25 x 4,5 cm

Distribuie:

Pe lângă decorarea camerelor, nu uita să acordazi atenție și preparării prăjiturilor festive într-un mod elegant.

Matrițele de copt din silicon pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Pe lângă deserturi, poate fi folosit și la prepararea plăcintelor, a cărnii tocate și la coacerea cărnii sau a prăjiturilor sărate.

Mai mult, producătorii de săpun și producătorii de lumânări preferă o formele din silicon. Secretul popularității matrițelor de copt din silicon este că au o rezistență ridicată la căldură și sunt flexibile.

 

 

 

Sfaturi de utilizare: Așezați matrița goală din silicon pe tava de copt înainte de a pune aluatul, deoarece materialul este moale și umplutura poate cădea ușor din ea. Ungeți cu puțină grăsime. Dacă pregătiți mâncăruri reci, clătiți-o cu apă rece în prealabil.

Nu puneți matrița de copt în contact cu flăcările deschise.

Nu tăiați niciodată în matrița din silicon cu un cuțit sau un instrument ascuțit, deoarece o veți deteriora.

Cel mai bun mod de a scoate desertul dintr-o formă de copt din silicon este ca mai înainte să așteptați să se răcească complet.

Înainte de prima utilizare:

Înainte de prima utilizare, spălați bine tava de copt din silicon cu apă caldă și detergent, ștergeți-o și ungeți-o cu grăsime. Data viitoare, acest lucru va fi necesar numai dacă matrița este foarte uscată.

Curățarea formelor de copt din silicon:

Matrițele din silicon sunt ușor de curățat. Merită să le spălați manual, deoarece astfel rămâne în ele o cantitate minimă de grăsime, care nu se usucă. Nu folosiți bureți abrazivi sau detergenți abrazivi pentru curățare.

Decolorarea matriței datorită coacerii nu afectează utilizarea. Atât temperaturile ridicate, cât și cele scăzute (-40 ° C și 230 ° C) sunt bine tolerate. Pot fi folosite atât pentru copt, cât și pentru congelare.

 

  • Material: silicon
  • Forma: brad
  • Dimensiune: 28 x 25 x 4,5 cm
  • Porții: 1
  • Culoare: Maro
  • Se poate pune în mașina de spălat vase
  • Rezistentă la căldură și îngheț
  • Interval de temperatură: -40 + 230 ° C
Producător

Ean

5999117197541

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

Recenzii

There are no reviews yet

Fii primul care adaugi o recenzie la „Formă de copt din silicon – brad – 28 x 25 x 4,5 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
5 cm

Formă de copt din silicon – brad – 28 x 25 x 4,5 cm

Prețul inițial a fost: 22.79 lei.Prețul curent este: 19.82 lei. TVA inclus