2 m - 8 programe
Perdea luminoasă - 100 LEDuri - albă - IP44 - 2,2 m - 8 programe Prețul inițial a fost: 155.02 lei.Prețul curent este: 134.80 lei. TVA inclus
dozator sapun lichid
Dozator sapun lichid,cu senzor, capacitate 400ml, 19x13,5x8cm, negru-argintiu Prețul inițial a fost: 69.99 lei.Prețul curent este: 49.99 lei. TVA inclus

Dezumidificator electric, anti-mucegai, funcție uscare haine, absorbant umiditate, silentios, rezervor 0,8L, capacitate 300ml/24H, 22W, negru-portocaliu

(7 recenzii de la clienți)

189.99 lei TVA inclus

Pretul produsului include costul de 1.19 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

SKU: DH-800B Categorii: , , Etichetă:
Distribuie:

Dezumidificator electric, anti-mucegai, funcție uscare haine, absorbant umiditate, ultra silențios, rezervor 0,8L, capacitate 300ml/24H, 22W, negru-portocaliu

 

2

Dezumidificator electric util pentru scăderea indicelui de umiditate

Sănătatea este primordială, astfel că este esențial sa ne preocupăm de scăderea nivelului de umiditate din casa noastră.

Un grad ridicat de umiditate poate crea un mediu propice pentru mucegai, poate decolora tapetul și chiar să degradeze tencuiala pereților.

Acest dezumidificator casnic face parte din categoria de aparate de filtrare aer și ajută la scăderea umidității din încăpere, este ușor de transportat dintr-o încăpere în alta.

Mod de funcționare silențios, capacitate rezervor 800ml.

Nu poluează și poate fi folosit chiar și de către femeile însărcinate.

Zgomotul emis de aparat este mai mic de 35DB, ceea ce înseamnă că este foarte silențios, munca d-voastră, somnul sau studiul nu vor fi afectate.

Păstrați ușile și ferestrele închise când utilizați dezumidificatorul! 

Dezumidificatorul este proiectat cu o funcție de oprire automată, care se va activa atunci când rezervorul de apă este plin și vă anunță când are nevoie de golire.

Designul de pornire cu un singur buton necesită doar o atingere a unui buton pentru a porni dezumidificarea. Cu un consum de energie de numai 25 W/oră, mai ecologic și mai accesibil decât absorbanții chimici tradiționali.

 

Sanatatea pe primul loc!

 

dezumidificator electric

Acest dezumidificator este capabil să elimine până la 300 ml de umiditate pe zi și are o capacitate a rezervorului de apă de 800 ml.

Simplu de utilizat

 

5 6

 

 

 

15

 

 

Aparatul dezumidificator electric maltec dh-800 este ușor de utilizat. Pornirea acestuia se realizează prin apăsarea unui singur buton, iar dezumidificarea incepe! Când rezervorul de apă s-a umplut, acesta se oprește automat.

Ce trebuie sa faci după umplerea rezervorului?

Următorul pas este de golire al rezervorului care se poate realiza în două modalități – prin golirea efectivă a rezervorului sau cu ajutorul furtunului de drenaj ce are o lungime de 1m.

 

Funcționalitate silențioasă-Tehnologia Peltier

Dezumidificatorul folosește  principiul Peltier care constă în crearea unei diferențe de temperatură între două placi cu element Peltier, una dintre aceste plăci se încălzește, iar cealaltă se răceste.

Dezumidificator silențios, ideal pentru orice încăpere!

12

 

 

 

Specificații dezumidificator de cameră:

-Volum maxim 30DB

– suprafață recomandată maz.23- 25 mp​
– randament: 300 ml/zi
– putere: 22 W
– rezervor apă: 800 ml
– alimentare: 220-240V

– lungime cablu alimentare: 1,5 m
– golire apă manuală sau cu ajutorul furtunului pentru drenaj
– furtun drenaj apă 1m
– dimensiuni: 22,5 x 15,5 x 14 cm
– greutate: 1 kg

– consum redus de energie
– funcționare silențioasă
– senzor de umplere a rezervorului de apă
– design modern și elegant
– culoare: negru/portocaliu

 

 

1 1

5

4

 

Dezumidificator electric, anti-mucegai, funcție uscare haine, absorbant umiditate

 1. De ce să achiziționez dezumidificatorul electric? Acesta este un dezumidificator ieftin și bun, scade nivelul de umiditate din încăpere, astfel că preveniți răspândirea de bacterii și ciuperci care provoacă diverse boli asupra organismului, dar preveniți și mirosurile neplăcute totodată.
 2.  Când să achiziționez acest produs? Majoritatea persoanelor folosesc acest dispozitiv în perioada toamnă-iarnă, atunci când nivelul de umiditate crește, iar mucegaiul își face apariția.
 3. Cum funcționează un dezumidificator electric? Este simplu de utilizat, acesta funcționează prin apăsarea unui singur buton!
 4. Se poate folosi în încăperi diferite? Sigur! Este ușor de transportat, având o greutate de doar 1kg, iar designul său modern și elegant îl ajută să fie plăcut oriunde! Este ideal pentru dormitor, camera copiilor, birou, încaperi pentru uscarea hainelor, living, debara, subsol, garaj, camere proaspăt renovate sau zugrăvite sau orice încăpere cu umiditate ridicată.
 5. Cum se depozitează? Este un dispozitiv de dimensiuni reduse, astfel încât depozitarea lui nu va întâmpina nicio problemă.
 6. Din ce material este confecționat? Produsul este confecționat din plastic, nu conține compuși nocivi astfel încât poate fi folosit de orice persoană.
 7. Cât consumă un dezumidificator electric? Aparatul fosește o putere de 22W, ceea ce îl face să fie un produs cu un consum redus de energie.
 8. Cum aleg un dezumidificator potrivit nevoilor mele? Dezumidificatoarele electrice se aleg in funcție de suprafața încăperii  și de capacitatea lor de productivitate. Pentru suprafețe mai extinse ale încăperilor (mai mari de 25mp) veți avea nevoie de un dispozitiv cu o capacitate de absorbție mai mare.

 

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Recenzii

7 recenzii pentru Dezumidificator electric, anti-mucegai, funcție uscare haine, absorbant umiditate, silentios, rezervor 0,8L, capacitate 300ml/24H, 22W, negru-portocaliu

4,7
Based on 7 reviews
5 stele
71
71%
4 stele
28
28%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
 1. Eleonora David

  Foarte multumita!

 2. Sorana Rotundu (Achiziție verificată)

  Nice

 3. FLORIN (Achiziție verificată)

 4. Mihai Tudorita

  Mulțumita, dar din păcate când am deschis cutia nu am primit furtunul de drenaj și nici o schita/instructuine de folosire. Am sunat la firma și sper sa mi-l trimită, dacă nu voi returna produsul.

 5. Herghelegiu Monica

  Foarte multumita, nu imi inchipuiam sa fie asa eficient.

 6. Maria Pana (Achiziție verificată)

 7. Cazacu Mioara

  F multumita!

  Image #1 from Cazacu Mioara
  Image #2 from Cazacu Mioara
  Image #3 from Cazacu Mioara
Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

S-ar putea să-ți placă și…

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont

Dezumidificator electric, anti-mucegai, funcție uscare haine, absorbant umiditate, silentios, rezervor 0,8L, capacitate 300ml/24H, 22W, negru-portocaliu

189.99 lei TVA inclus