Afișez toate cele 7 rezultate

Corturi Copii

Cort veterinar, casa de joaca pentru copii, interior/exterior, doua intrari cu perdele

Prețul inițial a fost: 106.69 lei.Prețul curent este: 96.02 lei. TVA inclus

Cort de joaca magazin pentru copii, 102 x 72 x 95 cm

Prețul inițial a fost: 98.99 lei.Prețul curent este: 89.09 lei. TVA inclus

Cort masina de pompieri Ecotoys 8153

Prețul inițial a fost: 106.69 lei.Prețul curent este: 96.02 lei. TVA inclus

Cort de Joaca pentru Copii IPlay, Casuta Zoo, Animal Print, 95x72x102 cm

Prețul inițial a fost: 99.48 lei.Prețul curent este: 89.53 lei. TVA inclus

Cort de Joaca pentru Copii, culoare albastru/verde, 100x70x120 cm

Prețul inițial a fost: 208.99 lei.Prețul curent este: 188.99 lei. TVA inclus

Cort de Joaca pentru Copii, culoare roz, 100x70x120 cm

Prețul inițial a fost: 208.99 lei.Prețul curent este: 188.99 lei. TVA inclus

Cort de Joaca pentru Copii, culoare verde/albastru, 100x70x120 cm

Prețul inițial a fost: 208.99 lei.Prețul curent este: 188.99 lei. TVA inclus

Corturi Copii - Un Univers al Imaginației

Explorarea lumii înconjurătoare începe din cele mai fragede momente ale copilăriei. Categoria corturi copii oferă o poartă către aventură și imaginație, fiind destinată micilor exploratori dornici de joacă și aventură chiar în confortul propriei case sau grădini. Aceste spații de joacă sunt nu doar un refugiu al poveștilor și al jocurilor, ci și un instrument educațional ce stimulează creativitatea și dezvoltă abilitățile sociale ale celor mici.Corturile pentru copii sunt concepute să devină castele, nave spațiale sau chiar laboratoare secrete, încurajând jocul de rol și creativitatea. Fiecare cort este o invitație deschisă la aventură, oferind copiilor un spațiu al lor, unde pot citi, se pot juca sau pot avea mici întâlniri cu prietenii.

Siguranță și Confort

Siguranța este esențială, iar corturile din această categorie sunt proiectate cu grijă, având materiale non-toxice și structuri stabile, pentru a asigura un mediu de joacă sigur. Ușor de asamblat și dezasamblat, aceste corturi oferă flexibilitatea necesară pentru a se adapta atât la interior, cât și la exterior.

Stimularea Dezvoltării

Prin joacă, copiii învață și cresc. Corturile stimulează imaginația, jocul de rol și activitățile fizice, contribuind astfel la dezvoltarea lor cognitivă și motrică. Acestea încurajează interacțiunea, fiind un excelent mijloc prin care copiii pot învăța să împartă și să colaboreze.

Varietate pentru Toate Gusturile

Varietatea de modele și tematici asigură că fiecare copil își poate găsi cortul visurilor sale. De la motive cu animale, până la teme inspirate din povești și spațiul cosmic, fiecare cort are potențialul de a deveni scena preferată pentru nenumărate ore de joacă.

Alegerea Perfectă pentru Cadouri

Un cort pentru copii este un cadou memorabil și apreciat, ideal pentru zile de naștere, sărbători sau orice ocazie specială. Este un cadou care sprijină dezvoltarea personală a copilului și oferă bucurie și distracție nelimitată.

Spațiul Personal Creat de Corturile pentru Copii

Corturile pentru copii oferă micuților un spațiu personal unde imaginația lor poate zbura liber. Acestea devin scenariul perfect pentru aventurile epice, teatrul de păpuși sau chiar un loc de relaxare și lectură. Creând un univers propriu, copiii învață să-și gestioneze spațiul, să-și organizeze jucăriile și să-și exprime personalitatea într-un mod creativ.

Diversitatea Designurilor în Corturile pentru Copii

Unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte ale corturilor pentru copii este diversitatea designurilor și tematicilor disponibile. De la castele de prințese și fortărețe medievale la nave spațiale și tabere de exploratori, există un cort pentru fiecare vis și aventură imaginată de copii. Această varietate încurajează jocul tematic și dezvoltarea abilităților sociale prin joacă de rol.

Corturile pentru Copii și Dezvoltarea Abilităților

Joaca în corturile pentru copii nu este doar distractivă, ci și educativă. Acestea stimulează dezvoltarea abilităților motorii fine prin montarea și demontarea structurii, dar și abilitățile cognitive și sociale prin interacțiunea cu alți copii. Joaca de rol și scenariile imaginative contribuie la dezvoltarea limbajului și la înțelegerea conceptelor abstracte.

Alegerea Perfectă pentru Cadouri: Corturi Copii

Când vine vorba despre alegerea unui cadou special pentru copii, corturile reprezintă o opțiune excelentă. Ele oferă nu doar distracție și joacă, ci și un spațiu pentru dezvoltarea personală și creativă a copilului. Fie că este pentru o zi de naștere, sărbători sau orice altă ocazie, un cort pentru copii este cadoul care continuă să inspire și să aducă bucurie.Nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.
Afișează mai mult

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont