Camera Video Photo Sport 4K Ultra Hd, Wifi Card 32 Gb, Negru

169.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat

SKU: 9101-ZN6 Categorie: Etichetă:
Distribuie:

Camera Video Photo Sport 4K Ultra Hd, Wifi Card 32 Gb, Negru

 

CONECTIVITATE WI-FI – Wi-Fi-ul încorporat va trimite rapid un film sau o fotografie pe un telefon sau laptop. Camera are și un conector micro HDMI care vă permite să vizualizați imaginea pe un televizor care nu are Wi-Fi, fără a scoate cardul de pe cameră. De asemenea, permite transmisiuni live, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele active în viața publică. Conectarea camerei la telefon vă permite să o controlați de pe dispozitiv.

4K ULTRA HD – înregistrări de înaltă calitate! Camera video photo are de asemenea o funcție de stabilizare a imaginii, care va oferi un videoclip excelent și în timpul activităților precum alergarea, snowboardingul și multe altele. De asemenea, produsul are capacitatea de a face fotografii – nu aveți nevoie de o cameră suplimentară pentru a vă aminti un moment important.

camera video foto

 

ECHIPAMENT BOGAT – în plus față de camera web, setul include o carcasă impermeabilă cu clapă de rezervă, o mulțime de mânere, inclusiv, printre altele, cleme pentru cască, centură, motocicletă și bicicletă, curele etc; setul include, de asemenea, un mini card SD cu o capacitate de 32 GB, un cablu de incărcare și o priză de rețea – aceasta permite incărcarea convenabilă prin intrarea USB de pe un laptop / computer sau printr-o priză de rețea. Camera are o baterie de 900 mAh, care permite 90 de minute de inregistrare continuă.

IMPERMEABILĂ – îl puteți scufunda pană la o adancime de 30m! De asemenea, este rezistent la praf și la șocuri – va funcționa bine în diferite condiții meteorologice, fără complicații. Este o soluție excelentă in special pentru sportivi, nu numai pentru sporturile nautice, ci și pentru persoanele care aleargă in cursele de obstacole, unde apa și noroiul sunt o chestiune naturală!

 

camera video photo

 

SPECIFICAȚII
Calitate inregistrare: 4K ULTRA HD/matrice: CMOS/sunet: mono/dimensiunea ecranului: 2 “/Stabilizator de imagine: digital/comunicare: Wi-Fi/vorbitor: DA/microfon: DA/înregistrare time-lapse: DA/înregistrare cu incetinitorul – DA/înregistrare în buclă: DA/reducerea zgomotului: DA/rezistență la apă: DA/tragere în rafală: DA/setări focalizare: DA/balans de alb: DA/setări de expunere a imaginii: DA/Setări ISO: auto / 100/200/rezoluție foto: 18M 5184/3456; 16M 4608/3456; 12M 4032/3024; 10M 3648/2736; 8M 3264/2448; 5M 2592/1944; 3M 2048/1536; 2M HD 1920/1080; 1.3M 1280/960; VGA 640/480/rezoluție video: 4K 30 fps; 2,7K 30 fps; 1080p 60fps și 30 fps. (full HD); 720p 90 fps 60 fps și 30 fps. (HD)/protector de ecran: 1/3/5 minute/oprire automată a camerei: 1/3/5 minute/suport pentru card de memorie: micro SD de până la 32 GB/obiectiv: unghi larg de 170 de grade/sursă de alimentare: baterie înlocuibilă de 900 mAh/timp de incărcare: 3h.

Dimensiuni (lungime / lățime / inălțime): 6 / 2,8 / 4cm
Lungimea cablului: 50cm
Greutatea setată: 400g
Greutate cu ambalaj: 470g

Setul conține – Camera video photo sport, card mini SD de 32 GB, carcasă impermeabilă cu clapă suplimentară, set de mânere diferite, cablu de incărcare + priză de rețea, 4 fanșete și o batistă.

Camera video photo sport este o modalitate excelentă de a înregistra orice formă de activitate pe care dorim să o comemorăm.
De asemenea, este o idee minunată să inregistrați cele mai importante momente ale vacanței – camera va funcționa atât pe plajă, cât și sub apă – camera are un microfon. Îl puteți scufunda pană la o adancime de 30m!

Înregistrările sunt de calitate 4K ULTRA HD!
Deci videoclipurile dvs. vor fi de foarte bună calitate. De asemenea, are o funcție de stabilizare a imaginii care va oferi un videoclip excelent și în timpul activităților precum alergarea, snowboard-ul și multe altele. De asemenea, produsul vă permite să faceți fotografii – nu este nevoie să aveți o cameră suplimentară pentru a vă aminti un moment important.

CONECTAREA LA REȚEA
Camera web are un Wi-Fi incorporat, datorită căruia puteți trimite rapid un film sau o fotografie pe un telefon sau laptop. De asemenea, permite transmisiuni live, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele active in viața publică. Conectarea produsului camera video photo la telefon vă permite să o controlați de pe dispozitiv.

 

camera go pro

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera Video Photo Sport 4K Ultra Hd, Wifi Card 32 Gb, Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

S-ar putea să-ți placă și…

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
camera subacvatica

Camera Video Photo Sport 4K Ultra Hd, Wifi Card 32 Gb, Negru

169.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat