Bewello – Cameră de supraveghere Smart – WiFi – 1080p – pivotant 360° – pentru interior

280.06 lei TVA inclus

Bewello – Cameră de supraveghere Smart – WiFi – 1080p – pivotant 360° – pentru interior

Distribuie:

Pentru siguranţa familiei şi a bunurilor tale!

Camera poate fi rotită de la distanţă în unghi de 360°, putând astfel supraveghea întregul spaţiu monitorizat.
Este ideal pentru monitorizarea intrușilor, dar poate fi folosit și ca monitor pentru bebeluși sau cameră de supraveghere a animalelor domestice sau de companie.

Camera se conectează la reţeaua WiFi de acasă și transmite imaginea live către telefon, folosind aplicația descărcabilă gratuit (TuyaSmart).
Este posibil să salvați imagini automat pe un card de memorie MicroSD introdus în unitate.

Camera dispune de funcție de detectare a mișcării, astfel încât să poţi trimite notificare automată cu privire la orice mișcare din zona supravegheată – către dispozitivul tău inteligent (ex. telefon).
Dacă se detectează vreo mișcare la una din periferiile imaginii captate, (în funcție de setări) camera se întoarce în direcția mișcării sesizate, astfel încât să se evite eventualele pierderi de detalii ale acţiunii.

 Camera poate fi integrată şi într-un sistem de „casă inteligentă”, fiind compatibil cu sistemele Amazon Alexa și Google Home Assistant astfel încât diferitele automatizări pot fi configurate cu ușurință.

Aparatul va fi utilizat numai în interior!

    Camera poate fi rotită de-a lungul axelor verticale și orizontale
    Rotire orizontală 360°
    Funcție de captare nocturnă cu tehnologie în infraroșu
    Notificare în caz de detectare a mișcării
    Comandă şi acces de la distanţă
    Calitate reglabilă a imaginii transmise
    Funcţie de detectare a mişcării
    Funcţie de fotografiere statică
    Microfon și difuzor încorporat şi pentru conversații bilaterale
    Înregistrare automată pe card MicroSD (cardul nu este inclus)
    Vizualizare pe telefon a înregistrării de pe cardul de memorie
    Înregistrarea imaginii direct pe telefon
    Marcarea timpului pe înregistrare
    Oglindirea imaginii
    Cu fixare şi pe perete
    Pregătire pentru fixarea pe stativ
    Suport antiglisant, cauciucat
    Alimentare USB + alimentator

Tip reţea WiFi:                      802.11b/g/n 2,4 GHz WiFi
Platforme compatibile:          iOS 9+, Android 4.4+
Aplicaţie compatibilă:            TuyaSmart (cu descărcare gratuită)
Compatibilitate „casă inteligentă”:     Amazon Alexa, Google Home
Rotire orizontală:                   355 °
Rotire verticală:                       90 °
Diametru obiectiv:                  3,6 mm
Unghi de captare:                  110 °
Senzor video:                                 GK7102C+F27
Rezoluţie:                                        FullHD, 1920 x 1080p
Codare:                                           H.265
Iluminare nocturnă:                         Da, 6 x IR LED
Distanţa captării nocturne:              max. 10 m
Compatibilitate card de memorie:     max. 128 GB, min. Class 10 (nu este inclus)
Serviciu Cloud:                                 Da (opţional, contra-cost)
Mediul de lucru:                               10 ….50°C ()
Alimentare:                                       5V CC, 1,5 A + Alimentator 230V, 50-60 Hz
Lungime cablu de alimentare:           1 m, alb
Dimensiuni:                                      100 x Ø 64 mm
Dimensiuni antenă:                           88 x Ø 9,5 mm
Modul de fixare:                                Consolă + 2 buc. dibluri + şuruburi
Culoare:                                            Alb
Material:                                            Material plastic
Masa:                                               170 g
 

Producător

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Securitate Casa

Bewello – Cameră de supraveghere Smart – WiFi – 1080p – pivotant 360° – pentru interior

280.06 lei TVA inclus