Afișez toate cele 10 rezultate

Ansamblu Joaca Pisici

Ansamblu joaca pisici, 139 x 49, 5 nivele, 3 jucarii Incluse, Gri

Prețul inițial a fost: 279.99 lei.Prețul curent este: 249.99 lei. TVA inclus

Ansamblu de joaca pentru pisici, 139×49 cm, 5 nivele, 3 jucarii incluse, bej

Prețul inițial a fost: 289.99 lei.Prețul curent este: 249.99 lei. TVA inclus

Ansamblu De Joaca Pentru Pisici Pethaus, 140×50 Cm, 5 Nivele, 3 Jucarii Incluse, Gri

Prețul inițial a fost: 289.90 lei.Prețul curent este: 249.99 lei. TVA inclus

Ansamblu de joaca pentru pisici 108 cm, gri

Prețul inițial a fost: 249.99 lei.Prețul curent este: 229.99 lei. TVA inclus

Ansamblu de joaca pentru pisici, tip stalp cu jucarie, 45×29.5 cm, negru

Prețul inițial a fost: 79.99 lei.Prețul curent este: 69.99 lei. TVA inclus

Sisal pentru pisici – 32 x 32 x 30 cm

Prețul inițial a fost: 109.85 lei.Prețul curent este: 95.52 lei. TVA inclus

Ansamblu Joaca Pisici: Creând un Paradis pentru Prietenii Felini

Categoria ansamblu joaca pisici este dedicată pasionaților de pisici care doresc să ofere companionilor lor felini un mediu stimulativ și distractiv. Aici, găsești o gamă variată de ansambluri de joacă, fiecare conceput pentru a satisface nevoile instinctive de joacă și explorare ale pisicilor. De la arbori simpli pentru cățărare până la complexe ansambluri multifuncționale, această categorie oferă soluții pentru a ține pisicile active, sănătoase și fericite. 

Diversitatea Ansamblurilor de Joacă pentru Pisici

Subcategoria ansamblu joaca pisici prezintă o varietate de structuri și designuri, de la modele compacte și discrete, ideale pentru spații mici, la ansambluri mari și complexe, perfecte pentru pisicile care iubesc aventura. Fiecare ansamblu este proiectat cu multiple zone de joacă, locuri pentru cățărat, ascunzători și platforme pentru odihnă, oferind pisicii tale un spațiu propriu de divertisment și relaxare. 

Stimulare Mentală și Fizică prin Ansamblu de Joacă Pisici

Ansamblurile de joacă pentru pisici sunt esențiale pentru stimularea mentală și fizică a pisicilor, prevenind plictiseala și comportamentele distructive. Aceste structuri încurajează mișcarea, cățărarea și vânătoarea, contribuind la menținerea unei condiții fizice bune și a unei sănătăți mentale echilibrate. Acest lucru este vital, în special pentru pisicile care trăiesc predominant în interior. 

Confort și Siguranță în Ansamblurile pentru Pisici

Pe lângă aspectul distractiv, categoria ansamblu joaca pisici pune accent pe confort și siguranță. Materialele moi și călduroase pentru odihnă, structurile stabile și sigure, și zonele de ascuns oferă un mediu confortabil și sigur pentru pisici. Aceste caracteristici asigură că pisica ta se poate relaxa și juca în siguranță în spațiul său personal. 

Adaptabilitate și Personalizare a Ansamblurilor de Joacă

Categoria oferă opțiuni adaptabile și personalizabile pentru ansambluri de joacă, permițând proprietarilor să aleagă și să configureze structurile în funcție de spațiul disponibil și preferințele pisicii lor. Acest lucru este ideal pentru a crea un mediu unic și atrăgător pentru prietenul tău felin. 

Calitate și Durabilitate în Ansamblurile pentru Pisici

Calitatea și durabilitatea sunt priorități în categoria ansamblu joaca pisici. Materialele rezistente, designul atent și construcția solidă asigură că fiecare ansamblu va rezista jocului activ al pisicilor și va oferi divertisment pentru ani de zile. Ansamblurile de joacă pentru pisici sunt mult mai mult decât simple accesorii; ele sunt o parte esențială a vieții unei pisici, oferindu-le un spațiu propriu pentru joacă, explorare și relaxare. Categoria ansamblu joaca pisici este dedicată oferirii unei game variate de produse care să satisfacă nevoile felinelor și ale proprietarilor lor. Cu o varietate de stiluri, dimensiuni și funcții, această categorie este locul perfect pentru a găsi ansamblul de joacă ideal pentru pisica ta, asigurându-i un mediu stimulativ și confortabil pentru a trăi o viață fericită și sănătoasă. Indiferent de personalitatea sau nevoile specifice ale pisicii tale, vei găsi în această categorie soluția perfectă pentru a îmbogăți și îmbunătăți viața prietenului tău felin. Nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.
Afișează mai mult

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont