Ansamblu de joaca din sisal pentru pisici Pethaus, inaltime 89 cm, Bej

159.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Ansamblu de joaca din sisal pentru pisici Pethaus, inaltime 89 cm, Bej.

Distribuie:

 0 15

Ansamblu de joaca din sisal pentru pisici Pethaus, inaltime 89 cm, Bej.

1 25

 

 

   

Doriti sa va distrati animalul de companie si, in acelasi timp, sa va protejati mobilierul de daune?

Zgarierea este o chestiune de instinct de pisica. Pisoiul face acest lucru pentru a scapa de acoperirea interioara moarta a ghearelor sale. Se intampla ca mobilierul dvs. sa fie perfect pentru aceasta.

Mai mult, este o activitate importanta pentru o pisica, deoarece asa isi marcheaza teritoriul. Daca pisica ta face asta, inseamna ca ma simt in siguranta in casa ta.

Cu toate acestea, puteti evita deteriorarea mobilierului cumparand un ansamblu de joaca pentru animalul dvs. de companie.

 

 

 

 

 

2 9

Este pisica ta un fan exuberant al orelor lungi de distractie, pe care nu ai puterea sa le faci dupa o zi intreaga de munca?

In plus, ii place o canapea noua pentru ascutirea ghearelor si trateaza rafturile din apartament ca pe o cursa de obstacole?

Inseamna ca ai ajuns in locul potrivit!

In plus fata de un cuib moale, ansamblul pentru pisici este, de asemenea, echipat cu o jucarie – un pompon, care ofera pisicii tale distractie de lunga durata, fara participarea ta.

Ascunzatoarea plasata pe baza va inlocui animalul dvs. de companie cu ascunzisuri periculoase si inguste intre mobilierul din casa dvs.

Acest frumos ansamblu de culoare crem este un loc perfect pentru ca o pisica sa se joace, sa se odihneasca si – mai important – unde isi poate ascuti ghearele in mod liber. Exista 2 platforme plate care va asteapta animalul de companie, o ascunzatoare confortabila sub forma unei case cu intrare rotunda si o jucarie suplimentara: o minge pe un snur. Acesta este un adevarat paradis pentru tigrii domestici!

3 5

4 4

 

 

 

Toate avantajele acestui ansamblu de joaca va vor bucura cu siguranta animalul de companie!

Cei 3 stalpi acoperiti cu un snur sisal puternic sunt ideale pentru ascutirea ghearelor

Mingea suspendata va oferi o multime de distractie pentru animalul dvs. de companie

2 nivele se vor dovedi utile atunci cand animalul dvs. de companie se intinde si se odihneste

O casa mare, confortabila, unde un pisoi se poate ascunde

O structura solida cu o baza larga va face intreg ansamblul foarte stabil

Ansamblul este acoperit cu un material moale si durabil de plus

 

 

 

 

5 8

Date tehnice:

– Culoare: crem

– Material durabil, plus moale (greutate 300g)

– Cordon sisal pe stalpi (7mm)

– Scandura (1,2 cm grosime)

– 1 casa

– 2 platforme pentru culcare si relaxare

– Mingea pe o sfoara

– Inaltime totala: 89 cm

– Dimensiunile bazei: 51 x 30 cm

– Inaltimea platformei: 89 cm / 48 cm

– Dimensiunile casei: 30 x 30 cm / inaltime 32 cm

– Dimensiuni ambalaj: 51 x 31 x 15 cm

– Greutate: 5,5 kg

 

Producator: Pethaus

Cod produs: JNS-6208

 

8 6

Ean

5902041315844

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ansamblu de joaca din sisal pentru pisici Pethaus, inaltime 89 cm, Bej”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trebuie să fi logat pentru a putea adăuga poze la recenzia ta.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:

'Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.'

Selgot.ro ofera posibilitatea de returnare a produsului pe o perioada totală de 30 de zile în baza respectarii condițiilor mai jos enumerate.

NOTA:

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la recepție, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

Atenție: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 30 zile calendaristice!

Definiția contractului de vănzare (art. 2, 5.):

Orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteste sau se angajează să plăteasca prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cât și servicii.

Încheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (structură integră, etichetele intacte, ambalajul original și documentele care l-au însoțit).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, fisuri, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate, etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

La achizitiile prin magazinul online Selgot.ro, dacă, din orice motiv, nu sunteți 100% mulțumit de un produs pe care l-ați cumpărat, puteți să îl returnați in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care v-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate numai pe baza completării documentului numit “formular de retur” disponibil pe site-ul nostru.
Înainte de completarea formularului și trimiterea produselor, te rugăm sa citești cu atenție condițiile POLITICII DE RETUR de mai jos.

POLITICA DE RETUR:

Politica de retur prezentata mai jos se referă exclusiv la produsele comandate online și livrate prin curier.

Nu pot fi returnate produsele achiziționate a căror defecte cauzate de către cumparator depăseșc obiectul garanției.

Este recomandat ca produsele sa fie returnate în ambalajul original. Acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost recepționate.

Nu pot face obiectul returului produsele care prezintă urme de utilizare, care nu au toate accesoriile, etichetele intacte și nici cele care nu sunt prezentate împreuna cu toate documentele care le-au însoțit: factură (se va prezenta în copie), chitantă de la curier (se va prezenta în copie), certificat de garantie, manual de utilizare (dacă există).

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, urme de folosire excesivă sau intervenții neautorizate, astfel încăt obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea inițială prin reparare si scăderea contravalorii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă lovituri, ciobiri, zgârieturi sau alte deficiente de natură externă nesemnalate ca fiind defecte estetice în primele 48 de ore de la recepționarea produsului în scris impreuna cu poze la adresa de email contact@selgot.ro, sau prin mesagerie (WhatsApp) la numerele de telefon 0754 321 906 / 0747 497 899.

Dreptul de retur se pierde și dacă produsele au fost intreținute defectuos sau au suferit intervenția unor persoane neautorizate (spre exemplu alte ateliere de service) sau dacă produsul a fost folosit în alte scopuri decat cele pentru care a fost construit (de exemplu utilizarea in condiții extreme, de concurs, etc).

NU se primesc produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezintă urme de uzură, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, Selgot își rezervă dreptul in conditiile legii de a accepta returul cu scăderea contravalorii respectivelor componente.

Toate cheltuielile de transport vor fi suportate initial de către client, inclusiv in cazul neacceptării returului sau a înlocuirii produsului.
În cazul în care returul indeplinește condițiile mai sus menționate, vă vom returna banii in contul bancar specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Banii vor fi vizibili in cont sau pe card în maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul intra in sarcina clientului și vor fi scăzute din valoarea rambursului.

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont
Ansamblu de joaca din sisal pentru pisici Pethaus

Ansamblu de joaca din sisal pentru pisici Pethaus, inaltime 89 cm, Bej

159.99 lei TVA inclus

Stoc epuizat