Afișez toate cele 10 rezultate

Accesorii bicicleta

Set lumini bicicleta cu LED cu acoperire siliconica2 buc./set

Prețul inițial a fost: 13.98 lei.Prețul curent este: 12.16 lei. TVA inclus

Wheel Zone – Husă telefon pentru biciclete – cu suprafaţă tactilă – max. 5,5”

Prețul inițial a fost: 49.84 lei.Prețul curent este: 43.34 lei. TVA inclus

Lacăt pt. bicicletă tip lanţ de oţel

Prețul inițial a fost: 80.75 lei.Prețul curent este: 70.22 lei. TVA inclus

Lacăt pt. bicicletă tip role de oţel roșu Ø18 mm

Prețul inițial a fost: 57.57 lei.Prețul curent este: 50.06 lei.

Lacăt pt. bicicletă tip role de oţel albastru Ø18 mm

Prețul inițial a fost: 57.57 lei.Prețul curent este: 50.06 lei.

Lacăt pt. bicicletă tip role de oţel negru Ø18 mm

Prețul inițial a fost: 57.57 lei.Prețul curent este: 50.06 lei.

Lacăt pt. bicicletă tip cablu de oţel Ø10 mm

Prețul inițial a fost: 38.25 lei.Prețul curent este: 33.26 lei.

Lacat bicicleta10 mm x 120 cmalb

Prețul inițial a fost: 38.25 lei.Prețul curent este: 33.26 lei. TVA inclus

Lacat bicicleta10 mm x 120 cmverde

Prețul inițial a fost: 38.25 lei.Prețul curent este: 33.26 lei. TVA inclus

Navighează prin lumea accesoriilor de bicicletă

Pentru entuziaștii ciclismului, bicicleta nu este doar un mijloc de transport, ci un stil de viață. Categoria accesoriilor de bicicletă este esențială pentru orice ciclist care dorește să își optimizeze experiența pe două roți, oferind o gamă variată de produse menite să îmbunătățească performanța, confortul și siguranța. De la lumini de siguranță și sonerii, până la computere de bicicletă și genti de transport, această categorie cuprinde tot ce ai nevoie pentru a te bucura la maximum de fiecare pedalare.

Accesorii bicicletă pentru siguranță și confort

Siguranța este primordială în orice aventură pe două roți, iar accesoriile de bicicletă din această categorie sunt proiectate să asigure atât protecția ciclistului, cât și a bicicletei. Căștile, luminile LED puternice și reflectorizantele sunt doar câteva dintre elementele esențiale care contribuie la o călătorie sigură, indiferent de momentul zilei. Confortul nu este neglijat, cu șele ergonomice și mănuși special concepute pentru a reduce presiunea și a preveni amorțeala mâinilor pe distanțe lungi.

Tehnologie în serviciul cicliștilor: accesorii bicicletă inovatoare

În era digitală, accesoriile tehnologizate devin aliați de nădejde în îmbunătățirea performanțelor. Computerele de bicicletă și GPS-urile oferă date precise despre distanță, viteză și altitudine, în timp ce aplicațiile mobile și suporturile pentru smartphone-uri permit navigarea facilă și monitorizarea activității. Aceste inovații transformă fiecare ieșire pe bicicletă într-o ocazie de a-ți depăși limitele și de a-ți urmări progresul.

Accesorii bicicletă pentru explorări fără griji

Pentru cicliștii care iubesc aventura și explorarea, categoria de accesorii bicicletă oferă soluții pentru transportul echipamentului. Genti de bicicletă, rucsacuri cu hidratare și suporturi pentru bidon sunt indispensabile pentru a avea la îndemână tot ce este necesar, de la unelte de reparații rapide până la alimentație și apă. Aceste accesorii sunt concepute pentru a rezista la condiții diverse, asigurând protecția și accesibilitatea bunurilor personale pe tot parcursul călătoriei.

Personalizează-ți bicicleta cu accesorii bicicletă

Personalizarea bicicletei este o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea și de a-ți îmbunătăți experiența de ciclism. De la sonerii cu design unic și stickere reflectorizante, până la săgeți personalizate și lumini decorative, categoria de accesorii bicicletă permite fiecărui ciclist să își facă bicicleta cu adevărat unică. Aceste mici adăugiri nu doar că îmbunătățesc aspectul bicicletei, dar pot contribui și la vizibilitatea și siguranța pe drum.

Accesorii bicicletă esențiale pentru întreținere și curățare

Menținerea bicicletei în condiții optime este crucială pentru a asigura longevitatea și performanța acesteia. Categoria de accesorii bicicletă include o varietate de unelte și produse pentru întreținere și curățare, de la pompe pentru anvelope și kituri de reparație, până la soluții de degresare și lubrifianți. Investind în aceste accesorii, cicliștii pot preveni uzura prematură și pot asigura funcționarea impecabilă a bicicletei lor pe termen lung.Prin diversitatea și calitatea produselor oferite, categoria de accesorii bicicletă este dedicată îmbunătățirii experienței fiecărui ciclist, indiferent de nivelul de experiență sau de tipul de ciclism practicat. Aceste accesorii nu doar că îmbogățesc călătoria pe două roți, dar contribuie semnificativ la siguranța și confortul ciclistului, deschizând noi orizonturi pentru aventura și explorare pe bicicletă.

Adaptabilitatea la orice traseu cu accesoriile de bicicletă

Adaptabilitatea este cheia atunci când vine vorba de ciclism, fie că este un traseu urban sau o escapadă montană. Accesoriile de bicicletă sunt concepute pentru a se adapta la o varietate de condiții, asigurând că fiecare ieșire este cât mai plăcută și eficientă posibil. Cu ajutorul acestora, cicliștii pot ajusta rapid bicicleta pentru a face față diferitelor tipuri de teren, de la suporturi de anvelope pentru teren accidentat, la sisteme de iluminare adaptabile pentru vizibilitate în condiții de ceață sau întuneric. Această flexibilitate permite ciclistului să exploreze noi trasee cu încredere și curaj, știind că este bine echipat pentru orice provocare.

Sustenabilitate și responsabilitate prin alegerea accesoriilor de bicicletă

În contextul actual, preocuparea pentru sustenabilitate și responsabilitatea față de mediul înconjurător sunt din ce în ce mai prezente. Alegerea accesoriilor de bicicletă reflectă această tendință, cu produse fabricate din materiale reciclate, biodegradabile sau obținute prin metode care reduc impactul asupra mediului. De la anvelope eco-friendly la lumini alimentate solar și materiale reflectorizante non-toxice, cicliștii pot contribui la protejarea mediului în timp ce practică sportul preferat. Această direcție nu doar că îmbunătățește calitatea echipamentului, dar promovează și un mesaj important despre importanța adoptării unui stil de viață responsabil.

Comunitatea cicliștilor și rolul accesoriilor de bicicletă

În jurul pasiunii pentru ciclism se formează adesea comunități strânse, unite de dragostea pentru mișcare și explorare. Accesoriile de bicicletă joacă un rol important în aceste comunități, facilitând schimbul de experiențe și informații despre cele mai noi și eficiente echipamente. Fie că este vorba despre grupuri de ciclism local, forumuri online sau evenimente și competiții, discuțiile despre accesoriile de bicicletă contribuie la îmbunătățirea experienței comune și la promovarea unor practici de ciclism sigure și plăcute. Împărtășind cunoștințe și sfaturi despre cele mai bune accesorii, membrii comunității ajută la creșterea încrederii și la îmbunătățirea performanțelor cicliștilor de toate nivelurile, consolidând astfel legăturile dintre pasionații acestui sport.Nu uita să ne urmărești pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.
Afișează mai mult

Abonează-te la newsletter-ul Selgot

Coș
Loghează-te

Nu ai cont încă?

Crează un cont